De harmonie

Musiceren, een geweldige hobby!

Het harmonieorkest van "Harmonie Verbroedering Sint-Lenaarts" bestaat uit ongeveer 45 blazers en slagwerkers. Het orkest staat sinds januari 2013 onder leiding van dirigent Wim Lauryssen en speelt in de ERE afdeling van de provincie Antwerpen.

De gezellige sfeer in de vereniging draagt bij aan het muzikale niveau van het orkest. De concerten van de vereniging kenmerken zich door het uiteenlopende karakter, welke we telkens proberen uit te werken in een bepaald thema. Om zulke grote projecten te realiseren hebben we ervoor gekozen om slechts 2x per jaar een groot concert te voorzien en wordt de muziek afgestemd op het karakter van de evenementen. Dit maakt dat het orkest naast het klassieke repertoire ook raad weet met lichte muziek zoals popmuziek en swingende arrangementen.

Elke maandagavond repeteert het orkest van 20.00 uur tot 22.00 uur in de kerk te Klein Veerle.